Reglerne til RoulettePrevious Article
Reglerne til SpilleautomaterNext Article

Reglerne til Baccarat

Article
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Reglerne til Baccarat

Baccarat er et casinospil, der forekommer svært, men er faktisk meget nemt at gå til, hvis man får en kort gennemgang af spillereglerne inden. Et af de største fordele ved dette spipunto_bancol er, at huset ikke har en specielt stor fordel, og det kræver heller ikke den store taktiske forståelse. Målet med selve spillet er, at man skal komme tæt på værdien ni som muligt. I begyndelsen af hvert spil får spilleren tildelt to kort, hvor kortene har den værdi, der er på kortet, lige med undtagelse af esserne og billedkortene, der har en værdi på henholdsvis ét og nul point. Det er kun muligt at have en samlet værdi på et ciffer af sine kort. Dette vil med andre ord sige, at hvis man har en syver, og man herefter får tildelt en femmer, så har man sammenlagt to.

Man har tre muligheder for at lave en indsats. Man kan enten vælge at satse på, at man selv vinder, dealeren vinder eller uafgjort. Hvis man ønsker at satse på uafgjort, kaldes dette et “Punto Bet”. Hvis man skal vinde dette væddemål, skal man som spiller først opnå den bedste hånd, trække den bedste hånd ved første kort eller selvfølgelig have spillet på, at du vinder pågældende spil. Man kan ligeledes spille på, at dealeren vinder sin hånd. Det forløber på samme måde, som hvis man spiller på sin egen hånd, men man skal i dette tilfælde betale et mindre gebyr til dealeren, hvis man vinder. Uafgjort er den sidste mulighed, som dog er relativt usikker. Men her har man mulighed for at vinde sin indsats otte gange tilbage, såfremt spillerens og bankens hånd er lige gode.

Strategi

Det er svært at fastlægge en god strategi, eftersom Baccarat næsten udelukkende beror sig på held. Efter man har foretaget sin indsats og har valgt, om man ønsker at satse på dealeren eller sig selv, har man ikke yderligere kontrol over spillet. Dette betyder, at Baccarat i høj grad er et chancespil, hvor man blot kan se på, mens spillet går sin gang.

Article