Reglerne til SpilleautomaterPrevious Article
Reglerne til CrapsNext Article

Reglerne til Texas Hold’em

Article
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Reglerne til Texas Hold’em

Poker er et spil, der i særdeleshed er faldet danskerne for hjertet, primært versionen kendt som Texas Hold’em poker. Dette er en form for poker, der baserer sig på 95% færdigheder og 5% held, hvilket er yderst tiltalende for mange pokerspillere. Derudover indeholder poker alle elementer, der skal til for at gøre det til et fantastisk cPoker-Texas-Holdemasinospil. Det er underholdende, fascinerende, højintens og man har mulighed for at vinde mange penge.

Texas Hold’em poker er en fascinerende pokervariant, hvor spændingen ligger i, at man får tildelt fem fælleskort, som alle kan bruge. Et spil starter med, at dealeren tildeler hver spiller to kort, som man sammensætter sin hånd ud fra. Efter dette kan man enten vælge at calle, hvilket svarer til blinds. Derudover kan man folde, hvilket betyder, at man ikke aktivt spiller med i denne omgang. Til slut kan man forhøje. Der findes to forskellige varianter af Texas Hold’em: No Limit og Fixed Limit. Hvis man forhøjer på et Fixed Limit pokerbord, er der en øvre grænse for, hvor meget man kan forhøje eller satse. Dette er ikke gældende ved et Texas Hold’em No Limit pokerbord, hvor ens forhøjning eller indsats afhænger af, hvor mange penge man har til rådighed. Efter denne indledende runde vender dealeren floppet, hvilket betyder de første tre ud af de fem fælles kort. Dette bliver efterfulgt af endnu en budrunde, hvor man har mulighed for at folde, calle eller stå, hvilket betyder, at man ikke foretager en aktiv handling. Når dette er overstået, resterer der to runder, hvor dealeren vender henholdsvis turn- og riverkortet, og spillerne spiller spillet på samme måde som foreskrevet.

Efter riverkortet er vendt, er det op til spillerne at afgøre, hvem der skal vinde puljen. Dette kan enten gøres ved at foretage en indsats, der er tilstrækkelig stor til, at ingen ønsker at calle, og man ser derfor ikke de andre spilleres kort. Men det kan ligeledes gøres ved, at alle spillere caller en bestemt indsats, hvor man får et show-down, hvor vinderen er den med den bedste sammensatte hånd.

Article